Σήμερα 31-12-16, μετά από 83 πτήσεις (863 πτητικές ώρες) για το 2016, κι επιπλέον 2 ώρες καθυστέρηση μέχρι να έρθει το λεωφορείο να μας πάρει από το αεροδρόμιο, έφτασα στη Νέα Υόρκη για να υποδεχτώ το 2017 στην Times square (αφού το υποδέχτηκα πρώτα με ώρα Ντουμπάι και με ώρα Ελλάδος στον αέρα με τους συναδέλφους μου).

Το μεγαλύτερο όνειρό μου (μεταξύ άλλων), ήταν να βρεθώ στο συγκεκριμένο μέρος τη συγκεκριμένη στιγμή. Και να’μαι ΕΔΩ! Εδώ που όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται πια, τα όνειρα γίνονται αληθινά. Το δικό μου όνειρο βέβαια δεν ξεκίνησε από τη ΝΥ..

Έξι χρόνια πριν, αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου και να κυνηγήσω το παιδικό μου όνειρο και να γίνω αεροσυνοδός. Στην τελική τα παιδιά έχουν τα καλύτερα όνειρα. Έτσι δεν είναι;

Παρά την 3ετία απορρίψεων από την εταιρεία μου (και από άλλες), παράλληλα με τα σχόλια γνωστών που ηχούν ακόμα στα αυτιά μου, » ίσως δεν είναι για σένα», «δε θα τα καταφέρεις στη συγκεκριμένη εταιρεία», «θα χωρίσουμε αν πας» κτλ, τα κατάφερα και μετά από τρία χρόνια στο επάγγελμα αυτό, βρίσκομαι εδώ,στο σημείο που ονειρεύομουν,να πανηγυρίσω, να με επιβραβεύσω, να κλάψω από χαρά και να φωνάξω καλώς όρισες!

Όχι στο 2017, αλλά στον εαυτό μου. Στον τόσο δύσκολο εγωιστή χαρακτήρα μου που δεν ακούει κανέναν, δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτά που επιθυμεί, σε αυτόν που δε δέχεται να του πουν ότι δεν μπορεί και συνάμα στον τόσο καλόκαρδο κι ευαίσθητο, στην καλή πλευρά μου, που τη βλέπουν μόνο όσοι με γνωρίζουν καλά.

Όσο κι αν μεγαλώνω, νιώθω ότι είμαι ακόμα ένα μικρό κοριτσάκι μέσα σε αυτόν τον τεράστιο κόσμο. Απόψε θα σας πω μόνο αυτό: Κυνηγείστε τα όνειρά σας. Δεν ξέρετε πού μπορεί να σας πάνε..
Καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη και αγάπη!
Λώρη

ΥΓ:Φτάσαμε στην πλατεία στις 23:40 κι όπως ήταν φυσικό δεν είχαμε καλή ορατότητα. Τα αστυνομικά μέτρα ήταν αυστηρά κι ο κόσμος είχε στηθεί εκεί από τις 11 το πρωί !!! Ακόμη και μετά την αλλαγή, προσπαθούσαμε να βρεθούμε πιο κοντά.. Εν τέλει, μετά από καμιά ώρα τα καταφέραμε για να βγάλουμε αυτή την πολυπόθητη φωτογραφία στο κεντρικό σημείο.. Απογοήτευση ή όχι, η γεύση μιας γιορτινής Νέας Υόρκης ήταν απολαυστική!

Γύρισα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και άνοιξα την τηλεόραση. Όλα τα κανάλια, όπως ήταν φυσικό, έδειχναν την Times Square. Έβαλα τον ήχο δυνατά και είδα από το γυαλί όσα δεν είδα από κοντά. Μου αρκούσε όμως πως ήμουν κι εγώ εκεί!

»It’s up to you New York, New York» ακουγόταν το τραγούδι από τον Frank Sinatra.

Από εσάς εξαρτώνται όλα! Γρήγορα στο κυνήγι των ονείρων, της ευτυχίας και της αγάπης! Άλλωστε ζούμε μόνο μια φορά!

Related Posts